123Markeringen voert projecten uit door geheel Nederland. Vaak gaat het hierbij om speciale vormen van markering en belijning. 123Markeringen heeft van een aantal interessante projecten leuke en interessante video’s gemaakt. Bekijk ze hieronder of ga naar ons Youtube-videokanaal.

De belijning en markering van een speelveld in Den Haag.

123Markeringen heeft meegewerkt aan de realisering van een interessant project in Katwijk ZH. Wij hebben de belijning en markering aangebracht van een voetgangers- en fietsbrug over de Oude Rijn. De brug ligt in de wijk Duijfrak.

123Markeringen is bijzonder trots op dit project in Heemstede. We hebben hier de belijning en markering gedaan van de verkeerstuin van de Linnaeushof. De Linnaeushof is een van de oudste en bekendste kinderspeeltuinen in Nederland.

123Markeringen heeft in de afgelopen periode gewerkt aan de belijning en markering van meer dan honderd sport- en spelvelden door heel Nederland. Bekijk deze video voor een leuke impressie!

123Markeringen is dé specialist als het gaat om de belijning en markering van sport- en spelvelden. De belijning en markering van dit soort velden vereist veel specialistische kennis en vaardigheden. Maar daar draaien we onze hand niet voor om. Waar dan ook in Nederland.

In deze video ziet u de specialistische belijning en markering van een handbalveld.

Thermoplast is een veelgebruikte en duurzame methode voor het aanbrengen van belijning en markering op wegen.

Meer weten over thermoplast en wat 123Markeringen voor u kan betekenen? Kijk dan hier.